ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ - ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΜΑΡΙΤΣΕΛΑΣ - ΠΑΡΑΔΟΣ

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΜΑΡΙΤΣΕΛΑΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ ΛΑΚΩΝΙΑ - ΦΑΣΙΛΗ ΜΑΡΙΑ

Διεύθυνση - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Διεύθυνση: ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ Τ.Κ. - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Τ.Κ.: 23068
Περιοχή - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Περιοχή: Λακωνίας Κατηγορία - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Κατηγορία: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ
Τηλέφωνο - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Τηλέφωνο: 2732055397 Fax - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Fax: -
Κινητό - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Κινητό: 6947027685 E-mail - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ E-mail: maritsela_cafe@windowslive.com
Υπεύθυνος - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Υπεύθυνος: ΜΑΡΙΑ ΦΑΣΙΛΗ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Ιστοσελίδα:
Στο Κυπαρρίσι Λακωνίας, στον οικισμό παραλία βρίσκεται το "Καφέ της Μαριτσέλας" σε ένα παλιό παραδοσιακό κτίριο του οποίου η ηλικία χρονολογείται από το 1830. Στο "Καφέ της Μαριτσέλας" σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον πάνω από το γραφικό λιμάνι του χωριού μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας πίνοντας παραδοσιακά τον ελληνικό σας καφέ στη χόβολη, συνοδεύοντάς τον με χειροποίητα γλυκά του κουταλιού (σταφύλι, κυδώνι, πορτοκάλι, φράουλα, νεράτζι, σύκο, περγομόντο, λεμόνι) φτιαγ...
Επισκέπτες: 19489

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΜΑΡΙΤΣΕΛΑΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ ΛΑΚΩΝΙΑ - ΦΑΣΙΛΗ ΜΑΡΙΑ

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΜΑΡΙΤΣΕΛΑΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ ΛΑΚΩΝΙΑ - ΦΑΣΙΛΗ ΜΑΡΙΑ

Στο Κυπαρρίσι Λακωνίας, στον οικισμό παραλία βρίσκεται το "Καφέ της Μαριτσέλας" σε ένα παλιό παραδοσιακό κτίριο του οποίου η ηλικία χρονολογείται από το 1830.

Στο "Καφέ της Μαριτσέλας" σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον πάνω από το γραφικό λιμάνι του χωριού μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας πίνοντας παραδοσιακά τον ελληνικό σας καφέ στη χόβολη, συνοδεύοντάς τον με χειροποίητα γλυκά του κουταλιού (σταφύλι, κυδώνι, πορτοκάλι, φράουλα, νεράτζι, σύκο, περγομόντο, λεμόνι) φτιαγμένα από την κα. Τζένη, την μαμά της Μαριτσέλας.

Στο καφέ μας επίσης μπορείτε να απολαύσετε φανταστικό Freddo καθώς και να φάτε ομελέτα με φρέσκα αυγά από το κοτέτσι της Μαριτσέλας.

Σε αυτό το γκυκύτατο καφέ που εξωτερικά σχεδόν δεν υπονοεί καφέ - μπαρ θα φάτε την πιο αφράτη βάφλα με παγωτό μηχανής, δροσερές γρανίτες, χειροποίητα γλυκά ταψιού: γαλακτομπούρεκο, καρυδόπιτα, lemon pie, σουφλέ σοκολάτας, πορτοκαλόπιτα κ.α.

Και καθώς η ημέρα φεύγει μας βρίσκει το βράδυ απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί με ιδιαίτερα κρύα πιάτα. Όλα αυτά σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον με πολύ μεράκι.